tirsdag 6. september 2011

Glutenfri kyllingpai

I dag har eg prøvd meg på noko nytt og uvant; kyllingpai. Eg har fått litt tips til fyllet frå ein god kollega, pluss oppskrift på botn frå ei av mine mange kokebøker. :-)



Botn: 1oo g smør, 1 1/4 dl sukker, 120 g mel, 2 toppede ss jyttemel, 1/2 ts bakepulver og 1 egg. Smøret bør være mjukt. Hurtigmiks alle ingrediensane i ein foodprosessor. Smør deigen utover ei godt smurt paiform. Bruk gjerne slikkepott til å dra deigen utover. Steik på nederste rille i 15 minutt på 200 grader. 



Til fyll steikte eg kylling, broccoli, løk og kvitløk. Blanda litt creme fraiche og tomatpure. Ha alt oppi paiskallet, ha ost på toppen og steik i ca 15 minutt. 




Enjoy!




1 kommentar:

  1. Ser godt ut :) fint å finne bloggen din! Jeg har også en blogg, www.glutenfrieperler.blogspot.com - fint å kunne dele oppskrifter :)

    SvarSlett