fredag 23. september 2011

Rekonvalens

Då er det gått et par dagar sidan eg var under kniven, og rekonvalensen er påbegynt. Formen er vel etter forholda bra, men smertestillande er jammen ein FLOTT oppfinnelse!! Voltaren, paracet og pinex forte... Svært kjekke navn å ha i skapet! :)


Det har vore litt vanskeleg å få i meg mat siste dagane. Det har gått mykje i youghurt og "mjuke" matvarer. Hermetisert frukt fann eg ut at var ein suksess! Nå i kveld har eg mekka heimelaga blomkålsuppe! 




Ta eit blomkålhovud og del det i små bitar. Kok det opp i passeleg mengd melk. Ha oppi purreløk og vanleg løk. La det koke til blomkålen er møyr, ca ti minutt. Sidan eg er nyopperert tok eg stavmiksaren fatt og moste alt saman. Krydra med salt, pepper, muskatnøtt og pittelitt buljong. 




Suppa smakte veldig godt, men sidan den er "sjukehusmat" ser den lite delikat ut. Vanlegvis ville eg hatt heile blomkålbukettar i, og kanskje og steikt bacon! Bør serverast med godt brød med smør på! 




1 kommentar: