søndag 5. juni 2011

Flott bryllupsfeiring!!!

Eg har hatt ferie i veka som har vore, men har vore svært lite flink til å bruke tid på bloggen. Friveka har eg unna meg fordi eg nett vart ferdig med siste oppgåva i etterutdanninga eg har teke. Nå er det bare å vente på resultatet.... I veka som har gått har eg bare slappa av heime, lest gode bøker, gått laus i hagen med gras- og kantklyppar med dødsforakt, måla vinduskarmar og lister (eine lista har stått halvmåla sidan eg kjøpte huset....), og elles prøv å rydde fram huset igjen. :-) Kjenner at det trengtes med nokre dagar for å lade opp batteria.


I går var eg i bryllup til ei god venninne av meg; Marianne som fekk sin prins. Dagen byrja med skummelt mørke skyer, men heldigvis så klarna det opp og me fekk strålande sol på kyrkjetrappa! Litt kald vind, men det tåle tøffe vestlendingar! :-) 
Kvelden vart feira som seg hør og bør med god mat, flotte talar, god musikk og god drikke! På menyen var det forret med scampi (som eg gløymde ta bilde av...), hovudretten var kalvefilet og dessert var panna cotta. Såklart med mykje god vin til! ;-)


Bordet var enkelt men nyyydeleg pynta!


Kalvefilet med fløtegratinerte poteter, kan det bli betre??

Herleg panna cotta med jordbærsaus


Brura var jo såklart nydeleg i sin flotte kjole, ho hadde og ein vakker bukett:
Gleder meg storleg til nestemann i gjengen skal smi seg i hymnens lenkjer.... Kven vert det, og kva tid???


1 kommentar:

  1. Du veit kva du har å gjere hvis du skal få fortgang i bryllupsfeiringane.... Eg er klar for invitasjon eg ! ;-)

    SvarSlett