torsdag 25. august 2011

Reisebrev fra Kreta

Tenkte eg skulle gje eit lite vink fraa meg, sjolv om eg sit paa eit tastatur med kyrilliske teikn og teksten difor vert noko snodig... :) Eg er for tida paa Kreta med diverse utvalg av slekt. Me kom paa laurdag og har hatt nokon late, varme og flotte dagar! Det har blitt innkjop av ny koffert, reiseveske, sko og kjole. Bilder faar komme i eit innlegg naar eg er komen heim igjen... :) Ein stor nedtur var at restauranten Aksios i Chania by har blitt lagt ned sidan mitt forrige besok. Den var saa kjekk i og med at all mat var merka med innhold av gluten eller laktose. Me har vore innom Nymfi i Agia Marina, og skal innom der i morgon og!! Eg gledar meg, skal nemleg faa ekta gresk moussaka!!! WEEE!!! Nymfi er ei perle for oss som ikkje toler gluten. Dei snakkar svensk og det meste av maten kan dei lage til glutenfri, til og med pasta og moussaka!! :)

Men naa maa eg sette nasa mot restauranten og kveldens middag! Naa skal siste dagane nytast til det fulle for det er tilbake til kalde, vaate Norge og jobb....


1 kommentar:

  1. Tusen takk tor tipset. Alltid utfordrende å finne de riktige restaurantene. Blir jo litt lei av å intervjue kokken hver kveld :)
    Agia Marina er herlig. Ønsker deg en fortsatt god ferie!!

    SvarSlett