mandag 25. februar 2013

Snart vår??

Det kan nesten sjå ut som det er blitt vår i stova mi!!
Kjekt med ei søster som sender blomar nedover. :-)
Me må vel vente litt på våren enda, men det nærmar seg!! Enn så lenge får me kose oss med gode middagar, gjerne med ein liten dessert etter...
Pølsegratengen ser gjerne ikkje så freistande ut, men smakar svært så godt. I denne brukte me servelatpølse som vart steikt. Kokte makaroni og laga ein kvit saus med to eggeplommer i. Blanda alt dette i ei ildfast form. Piska eggekvitene stive og la som eit lokk på toppen. Strø over ost og steik i 20-30 min på 200 grader. Dersom du vil spe på med noko sunt, kan du legge broccoli oppi forma og.
Ein annan favoritt er når sambu lagar bakt potet. Då er det kokt potet med ein saus anten med kjøttdeig eller skinke, iblanda rømme og tacokrydder.
Pastasalat er ein grei ting å lage til kveldar med vener, eller som lunsj på jobben. Då kokar eg makaroni og blandar oppi det eg har av restar, eller det eg fann i farten i grøntdisken på butikken. Denne gangen vart det skinke, sukkererter, reddik, paprika og ost (babybell). Som dressing vart det blanda chilli og kvitlauk inn i ein boks med rømme.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Ja du er bra heldig som har slik flott , generøs og kjekk søster du !!

    SvarSlett
  2. Og sambuar som gidder å lage mat til ho :P

    SvarSlett