onsdag 22. september 2010

Min flinke handyman!

Min flinke handyman tok mitt veeeeldi tydelige hint (sa rett ut at eg ville bli kjempeglad dersom han laga bod mens eg var vekke) og laga bod i stova til meg medan eg var på Kreta! Det tek litt plass av stua, men eg er kjempeglad for å ha ein plass til å sette støvsugaren! Er ikkje heilt ferdi inni enda (krangla meg til å få opp plater inni og...), men detta blir bra!

Masse god plass inni her til støvsugaren min!
Elles så kom eg heim frå Kreta fredag førre veke. Eg og ei venninne som hadde ein fantastisk herleg tur. Bare sol, bading og god mat! Litt tung reise for min del, med bare tre timar søvn om både på vei opp og ned, men vart positivt overraska over kor bra det gjekk. Dei som kjenner meg godt veit at eg vert "mannvond" når eg ikkje får mine høgst nødvendige timar med søvn, men eg var blid som ei sol heile veien ned, og nesten heile vegen heim og! :)

Det vart lite shopping på meg, faktisk mest bøker... Kjøpte og leste heile Twilight serien, så nå er eg oppdatert på Bella og Edward. Må bare få sett filmane. Må nok innrømme at serien vart litt "lett". Er kun om kjærleikshistoria mellom Bella og Edward, og kjenner at det er eg nok blitt litt for gammal til.. :) Men for all del, heilt grei underhaldning på solsenga.

Det som eg såklart ikkje klarte å motstå var nokre lekre boots:

Må sei eg er nøgd med kjøpet!


Me var ikkje med på nokre av dei arrangerte turane, men hadde oss eit par turar inn til gamlebyen og den venetsianske hamna.

Snik med eit bilete av reisefølget mitt med ei av gatene i gamlebyen i ryggen.

Det var rett og slett ein skikkelig avslappande tur, med null planar og tider å følge. Anbefalast på det sterkaste! :)

1 kommentar: