Eg har testa eit par nye brødblandigar og enkle middagar siste tida. Surdeigmiks frå Finax var heilt greitt. Det er enkelt å lage, og saftig. Ikkje fantastisk, men vert nok gjerne laga igjen som ein grei variasjon i brøda.
Toro sin pose med fiberrikt brød var og heilt greitt som variasjon i brøda. Det var skikkeleg grovt og metta godt.
Eg syns Knorr generelt er lite flinke til å ha glutenfritt, f.eks. sausar, men denne er glutenfri. Den er heilt grei, men syns det vart litt kraftig smak av "ferdigkrydder". :)
Prior sin kalkunfilet til å sette rett i omnen var genial. Den er svært enkel då det berre er å sette den inn i omnen, men den var ganske dyr meinar eg å hugse.
Tida går fort med ein liten knott i hus, og eg ser at det vert nok svært varierande kor ofte det kjem innlegg. Gjerne sjeldnare enn det eg i utgangspunktet hadde tenkt. :D Til helga skal me til Bergen. Kanskje det kjem eit innlegg allereie frå helga??? :)
Toro sin pose med fiberrikt brød var og heilt greitt som variasjon i brøda. Det var skikkeleg grovt og metta godt.
Eg syns Knorr generelt er lite flinke til å ha glutenfritt, f.eks. sausar, men denne er glutenfri. Den er heilt grei, men syns det vart litt kraftig smak av "ferdigkrydder". :)
Prior sin kalkunfilet til å sette rett i omnen var genial. Den er svært enkel då det berre er å sette den inn i omnen, men den var ganske dyr meinar eg å hugse.
Tida går fort med ein liten knott i hus, og eg ser at det vert nok svært varierande kor ofte det kjem innlegg. Gjerne sjeldnare enn det eg i utgangspunktet hadde tenkt. :D Til helga skal me til Bergen. Kanskje det kjem eit innlegg allereie frå helga??? :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar